Wojtyś Napisano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: Wojtek. Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Wielokrotny admin cod 400 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: Dobre 10 lat juz będzie Steam / NonSteam: STEAM_0:1:108188909 Dlaczego Ty: Społeczność coda mnie zna, gram tu ponad 7 lat, a przede wszystkim chce pomóc serwerowi "wstać na nogi" oraz wspomóc nowych adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od wolnego czasu, ale tygodniówka będzie na spokojnie wyrobiona. Kontakt: forum, steam Link do GameTracker'a: GameTracker.com : Player Page for Wojtek. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Wojtyś CukierkowyMario, TheDarkness, Paulinkaa_ i 3 innych dodali reakcje 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Na tak ¯\_(ツ)_/¯ GT masz doyebane XD Kultura ++++++ Staż Amx #staraGwardia + Doświadczenie Pozdro Wojtuś, powodzonka ;D Wojtyś dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Oczywiście na tak: + były admin + doświadczenie + kulturka + amx + stara gwardia Wojtyś dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALJZK Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Jak najbardziej na TAK +gt +doświadczenie +kultura Spoko osoba, pomocna fajnie się z tobą rozmawia i gra POWODZENIA Wojtyś dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xd_men_ Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 jestem na tak +były admin +kulturka +amx +gt tylko nie graj zeusem XD Wojtyś dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Jestem na tak +gt +amx +kultura Co najważniejsze umie dogadywać się z graczami oraz z adminami. Wojtyś dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Jestem na tak +gt +amx +kultura Dobry człowiek z niego zawsze dzień dobry na ulicy powie, do kościoła chodzi i pomaga starszym osobą Wojtyś i ''Kierownik'' dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Grudnia 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl pemeq, Wojtyś i ''Kierownik'' dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi