SoLLuffka Napisano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Nick na serwerze: SoLLuffka Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Posiadałem kilka swoich serwerów, pisałem kiedyś pluginy. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:0:522616046 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/SOLLUFFCIA/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/SoLLuffka/80.72.40.110:27027/ Kontakt: PW, STEAM Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram na serwerze głównie wieczorami i popołudniami, często widzę osoby na wspomagaczach. Chciałbym pomóc w administracji w pilnowaniu porządku na serwerze. Doświadczenie posiadam bardzo duże. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez SoLLuffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Na NIE. -gt -widziałem cię 1 raz Godziny nabite na spect: 939 munut i tylko 53 kille w 1 dzien, chyba nie trzeba tu nic dodawać. "Gram na serwerze głównie wieczorami i popołudniami, często widzę osoby na wspomagaczach" Sam gram dosyć często, nie raz wbijam wieczorami lub z rana i cheaterów nie widać, może mam pecha. Po ostatnim odrzuconym podaniu przestałeś grać na serwerze, chyba nie zależy ci na byciu adminem aby "pomóc w administracji w pilnowaniu porządku na serwerze." lecz aby otrzymać vip'a i premkę. @Estarossa @Hastu @Woodsman @Jasiek5566 @Kasztanowy @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasztanowy Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Jestem na nie Nie znam cię ponieważ widziałem cie może 2 -3 razy Amx wyjdzie w praniu jak u każdego Gt 1 dzień nabity na spect Często widzisz osoby grające na wspomagaczach ja widzę rzadko wieczorami jak w południe a zawsze można wysłać demko któremuś z adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Grudnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Z takim podejściem admina nie będzie. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Grudnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi