1.8 V-Tec Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nick: 1.8 V-Tec Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Tak posiadałem admina ponad rok na innej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10): myśle że około 4/5 Staż w CS-sie: z jakies 5-6 lat z przerwami Steam / NonSteam: STEAM_0:1:62033908 Dlaczego Ty: Byłem już kiedyś adminem chciałbym sobie to przypomnieć, czasem nie ma admina a są cheaterzy i nie da sie nic na to poradzić także chcę pomóc graczą i serwerowni Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zalezy od dnia, w poniedziałki i wtorki mam praktyki także z 1h a reszta to po 2h+ Kontakt: Steam http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=1.8+V-Tec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 No w końcu :3 na wielkie TAK . +Wiek +Steam +Doświadczenie posiada +Widywany na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Aktywny Ogarnięty Doświadczony Zgłasza na steam/u@ TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciul Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jestem na tak : -Aktywność -Pomocny -Spełnia wymagania -Im więcej adminów tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jestem na Tak kulturalny,pomocny,aktywny,spełnia wszystkie wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Mozna mu dac szanse Kulturka jest, Godzinki sa, Aktywnosc jest, zglasza na u@ oraz na steamie platforma steam jest No coz.. to tylko formalnosc, witamy w teamie. Pozdrawiam, Naruto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jesteem na Tak aktywny godzinki kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Oczywiście, że tak +wiek +amx +doświadczenie +często widywany na serwerze +kulturka +steam Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Na plus: + Wiek + Steam + Godzinki są + Tygodniówka jest Na minus: - Słaba gra z AWP (Ale pod moim okiem się doszlifuje pewne braki ) Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popatrz Jak To Rozpalam Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 I ja jestem za widuje cie na serwie amx ogarniasz steam jest kultury tez masz w sobie mysle ze mogl bys dawac dobry przyklad graczom TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nigdy nie było z nim problemu, wiek, steam, godzinki - wszystko się zgadza. Za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi