elo elo 350 Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Nick: elo elo 350 Wiek: w kwietniu 21, stary i głupi Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tutaj z 5 razy, na codzie 500k no i na dd2 #2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: A z 10 lat xd Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: A dlaczego nie, byłem tu adminiem przez dłuuuugi czas, problemów ze mną jako tako nie było (kmwtw), na serwie brakuje adminów, paru jest ale czasem ich nie ma a zgłaszanie chłopa na zmiennych danych się mija z celem, kulturkę poprawię, spokojnie XD Pozdrawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od osób na serwerze, czasem po 3-4h czasem 0 xd Kontakt: Steam, fb, snap, forum (FB dla chętnych ) Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/elo elo 350/80.72.43.106:27022/ Przegrałem w tydzień więcej niż przez rok xD Aitler, kameleonn, xd_men_ i 3 innych dodali reakcje 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUHRER Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 (edytowane) 39 minut temu, elo elo 350 napisał: Dlaczego Ty: A dlaczego nie, Mocny argument, jestem na TAK. Edytowane 20 Grudnia 2021 przez bjedronka elo elo 350, pemeq i Newbii dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Na tak +wiek +ogarnięty admin +gt elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Na tak, swoje ma tu przegrane więc doświadczenie jest, aktywność jest, nic tylko brać, bo adminów mało. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xd_men_ Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 jestem na tak amx + gt + +był adminem tu nie jedno krotnie elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 jestem na tak naczelna konfitura tego serwera wrócił do gry steam, amx, gt, były admin + a i w końcu przestanie truć mi du**ę na fb że cheater na serwerze pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Jestem na tak: Były admin+ Steam + AMX + Kulturka ----- Też jestem ciekaw na jak długo Aitler, pemeq i elo elo 350 dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Na tak Wiek+ Ogarnięty+ Amx+ Dobry chłopak ? pemeq i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 No dobra jestem na Tak. +gt +amx Były admin poczucie humoru u niego jest zawsze pemeq i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Grudnia 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl xd_men_ i elo elo 350 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi