Jasiek5566 Napisano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: TheEnd Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8): 6/7 Doświadczenie: Łącznie z 3 lata admina na inych serwerach. Czasy 2016-2019 Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: NIE SID: 1020 STEAM_1:0:1983545543 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198399642762/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/TheEnd/80.72.40.110:27027/ Kontakt: Discord/Forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Zalety: - Bywam często na serwerze - Mam dobry kontakt z adminami i graczami - Znam regulamin. - Admin nie jest potrzebny mi dla szpanu/Podniesienia Ego. Chciałbym go posiadać z względu na brak aktywności adminów Po 00:00 Często gracze odpalają się gdy znany admin wyjdzie z serwera. Wady : - Bywam wybuchowy ( głównie przez wyzwiska w moja stronę ) - Nie wszyscy gracze mnie lubią kilka osób ma problem bo gram na premce - Wolę żyć na serwerze nie na forum. A dlaczego sądzę ,że powinienem dostać admina ? Wydaje mi się, że Mogę lecz nie muszę Jeśli jest pobór adminów warto spróbować to wy ocenicie czy powinienem dostać czy nie Z swojej strony mogę zagwarantować uczciwość jak i sprawdzanie czy gracze przestrzegają regulaminu Najważniejsze by każdemu dobrze grało się na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Na tak +AMX: przydał by się ktoś kto będzie potrafił coś więcej niż tylko obsługa amxmodmenu +Wiek +Doświadczenie +Gdy gram to często Cię widzę +Bezkonfliktowy Duży minus to brak steam. "5. Każdy kandydat na admina musi posiadać Steam (w szczególnych przypadkach można odstąpić od tego punktu.) " Lecz z tego co widzę po przyjmowanych adminach to ten punkt nie bardzo jest wymagany. Jasiek5566 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasztanowy Napisano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Jestem na tak Z zalet to: Pomocny zgłasza mi na u@ Często widzę że serwerze Bezkonfliktowy Staz Wiek amx (chociaz to zawsze wychodzi w praniu) Z minusów Kultura (jak idą obelgi w twoja strone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Grudnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Fajnie podanko nabazgrolone zapraszam na PW tak pod wieczór bardziej. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Grudnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi