pemeq Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Nick: pemeq Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): dość dobre, byłem adminem tu na multi-headzie i na paru innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 7 lat będzie Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: gram prawie że codziennie minimum po godzinkę a cheaterów jest dość sporo więc przydałby się ktoś do pilnowania Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: parę godzin zależnie od dnia Kontakt: Forum, steam, ewentualnie Facebook Link do GameTracker'a: GameTracker.com : Player Page for pemeqLink do Steama: Społeczność Steam :: pemeq (steamcommunity.com) Fox_r2, A3ro, ''Kierownik'' i 2 innych dodali reakcje 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Na tak GT - za******e Kulturka Gra tu od paaru lat Doświadczenie Admin jest potrzebny, szczególnie taki #kolesiówa Pozdrawiam pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 na tak gt za******e ogarnia był tutaj już adminem doświadczenie pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Na Tak Gt+ Doświadczenie + Kontakt z graczami wyj****y w kosmos + Przydał by sie jakiś admin ? pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toksem Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Na tak +GT +DOŚWIADCZENIE +BYŁ JUŻ TUTAJ ADMINEM pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xd_men_ Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Na tak +gt +miły/pomocny +doświadczenie + był już tu adminem pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Jestem na tak +gt +steam + doświadczenie Adminów potrzeba na szybko pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Jestem na tak -gt +steam + były admin + brak adminów na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Jestem na tak -Gt +ogarnia amx +nie ma adminów + były admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Grudnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl -DeadPool- dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi