t0tal Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć. Dzisiaj przed południem w wolnej chwili wbijam na serwer i ku mojemu zdziwieniu wyskoczyła mi (1) przed moim nickiem t0tal. Ponadto miałem klan "jebac pis" i niestety też albo został usunięty i założony nowy, albo została zmieniona jego nazwa. Jakiś osobnik pewnie z racji mojego wysokiego poziomu chciał sobie urozmaicić rozgrywkę i się podszył. Zakładałem kiedyś nawet hasło na ten nick jak zauważyłem że i pod Keep`a się ktoś podszywa o czym zresztą go poinformowałem, no ale chyba jednak coś nie zadziałało to hasło. Jak mogę odzyskać swoje konto? Osobnik nie reaguje na prośby o zmiane nicku... Edytowane 16 Grudnia 2021 przez t0tal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2021 Jak będzie na serwerz udokumentuj to ss/demkiem @t0tal wpisz w konsolę amx_ip, wyskoczą sid i ip wszystkich graczy podrzuć mi na pw to rozwiąże sprawę. Na tę chwilę bez dowodów i bez sid/ip gracza mam związane ręcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi