Gość Guest Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Przeinstalowałęm CS i nie mogę wejść na serwer ponieważ wyskakuje mi że gracz o nicku BICZYS jest zbanowany. Problem polega na tym że nie jestem tym kims. Chodzi o serwer 500k. Mój nick w grze to Spada mi lvl. Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Zresetuj router badź zadzwoń do operatora i popros o zmianę adresu ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Podaj wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 \Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : BICZYS [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1043817928 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.16.22.129 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Nie moge wejsc na zadem inny serwer bo wszedzie wyskakuje ze BICZYS ma bana... Juz kiedys mialem podobny problem. Nie mozecie zdjac bana z tego IP i pozwolic mi spokojnie grac? prosze o pomoc... bo SV kupiony a nie moge grac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 37.248.255.157 , ale widzę, że IP masz inne z graczem zbanowanym Powinieneś wejść na serwer Spróbuj zadzwonić do operatora sieci , jeśli nie pomoże, my czita odbanować niestety nie możemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 ale wydaje mi się że problem nie leży po stron IP. Ja mam router. Więc i IP zmienne. Resetowałem go kilka razy już. I zero reakcji. Cały czas to samo... Miałem kiedyś podobny problem. Kazali mi przeinstalować CS. Pomogło. Teraz ściągnąłem CS z waszej strony. I problem jest. Ściągnąłem drugiego CS HD. I dalej to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 maver w notatce prosiłem żebyś wszedł na jakiś serwer wpisał status lub amx_ip i podał SteamID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 jeszcze to mam. Wbiłem na serwer jakiś. 3 | #1437 | Spada mi lvl | 37.248.255.157:2876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 a może ktoś miał podobny problem i sobie z tym jakoś poradził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Fake ID się nałożył z zbanowanym. Usuń wszystkie pliki cs i zainstaluj na nowo, najlepiej inną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dzieki bardzo MemeSio. Pomoglo. Tylko teraz mam problem z super vip. Nie moge wybrac klasy super vip po wpisaniu hasla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zgłoś się z tym do @Malu, @NumberOne, @Danke:* oraz na PW. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi