R1LU MORDECZKO Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 GRACZ : Dzej Dzej R Notorycznie wydaje się podejzany, nie ma recoila w broni, grajac zwykła klasą... Ja posiadając 255hp ,a on 100hp potrafi mnie zabic 3 strzalami w glowe z daleka z m4 nwm jak to robi skoro w niego strzelam kazda pestką i max 50 mu zadam -,- jak by ciała nie miał nwm inny interp czy jak? Kiedy ja mam staty 30:5 to dostaje Screeny grajac speedhakerem posiadajacym nóż, a kiedy on ma takie staty i ktoś na niego zgłasza coś to nic , nigdy nikt go nie sprawdził ja tego nie rozumiem... mnie sprawdzaliscie 2 razy, i jestem czysty, a kiedy proszę admina poraz 10 , 10 mape aby go sprawdził to ma wyjeb***e jaja na to i głęboko w powarzaniu... Cięzko sprawdzić ? Co mi robicie SS za Skila czy jak ? Bo nie rozumiem ,a jemu to nikt nie zrobi bo po co... co z tego ze łamie ten typ regulamin zabijajac na eldorado przed 7sek i na italy2 to samo .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zgłoś cheatera" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 TA skarge skladasz ma admina czy uzytkownika dzej dzej R bo nie czaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R1LU MORDECZKO Napisano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 TA skarge skladasz ma admina czy uzytkownika dzej dzej R bo nie czaje. GRACZA, NOTORYCZNIE LAMIE REGULAMIN ZABIJAJAC przed 7sek i jest na niego duzo skarg a nigdy nie dostaje Screnów i kiedy kogos obrazi tez nic nie dsotanie a kiedy ja mu sie "odszczeknąłem" to wyrwałem 3h -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Gracz Dzej jest czysty, miał nawet tutaj admina, tak wgl to co to za skarga bez dowodów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi