Estarossa Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: Estarossa Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 6.5 Doświadczenie: Byłem adminem przez 3 lata na serwerze cod mod 4k, oraz pół roku opiekunem na serwerze zombie Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: SID: nie posiadam Link do profilu na STEAM: - Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Estarossa/80.72.40.110:27027/ Kontakt: Preferuje kontakt Forum/ GG 59754221 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chwilę tu gram i zauważyłem że serwer potrzebuję większej ilości administracji, dość często są problemy z odpalami dlatego z miłą chęcią pomogę w pilnowaniu porządku na serwerze, polubiłem ten serwer dlatego chciałbym się przysłużyć temu serwerowi a i sam może czegoś nowego się nauczę 2tap's dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Ja jestem na tak: + Często aktywny + Zgłasza na u@ i na priv na forum. + Znajomość amx + Ogarnięty - brak steam - czasami porywczy , nerwowy - popracować nad kulturą troszkę i będzie okey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Niestety jestem na nie, główny powód to brak steam, gt w miarę git, wiek też spoko, ale steam niestety na duży - . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2021 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Zapraszam na PW. Potem dogada się resztę. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2021 Administrator Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi