GAC/Paweł Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Nick: Stary Wyga. Wiek: 19 lat. Data rejestracji na forum: 17 lip 2014. Czas spędzony na forum: 1d, 4m. Doświadczenie w ocenianiu: Doświadczenie mam, nie raz miałem rangę ubt i dobrze się nią zajmowałem. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie że tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, ale tylko na max 5/30 minut. Dlaczego Ty?: Chcę pomóc wam w ogarnięciu, serwerów jest 23 a członków ubt raptem ośmiu czy nie sądzicie że to mało? Nie każdy siedzi cały czas na forum. Jako to że składam te podanie ubiegam się o tą rangę ponieważ jak już pisałem chcę pomóc i żeby gracze nie czekali zbyt długo na ub. Chcę jeszcze dodać że na prawdę znam się na rzeczy i dlatego składam te podanie. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Teraz mało, lecz gdy dostanę tą rangę to od 3-6 godzin. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak. Coś od siebie: Liczę na szansę. Pozdrawiam Stary Wyga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 zestaw PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi