Zip Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Twój nick podczas gry:Zip Godzina, data zdarzenia:10:35 17.11.2015 Mapa:dust_2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Grałem sobie normalnie dobrze mi szło i od razu dostałem bana wiem ze to norlane bo nie mam steama ale prosze o ub. (ss-y znajduja sie w przeznaczonym do tego dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 double temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi