Bartolinciu Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nick:Bartolinciu Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):niestety żadne Znajomość AMXX (W skali 1-10):0 Staż w CS-sie:zerowe Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: bo przyda się pomocna dłoń Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:7 Kontakt:skype , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nigdy nie widziałem abyś miał steama, brak linku do GT, staż w cs'ie - tutaj chyba nie zrozumiałeś o co chodzi, brak doświadczenia w byciu adminem no i ten wiek.. Ja jestem na NIE ale moje zdanie się nie liczy EDIT DOWN @Mentos: Dlaczego stwierdzasz że nie ogarnie? Sam nie ogarniasz, a ciśniesz koleżkę od samego startu podania... Może i by ogarnął ale jeżeli chodzi o mnie to za dużo rzeczy na NIE, które wymieniłem powyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Proste Na NIE kolego pomyśl tysiąc razy co robisz i gdzie. A nie robisz sobie jakieś jaja. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DcM Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Co to za Koleś na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nie piszcie, że nie ogarnie, ponieważ amx nie jest aż taki trudny i da się go nauczyć, ale.. - nie widzę Cię na serwerze - grasz na steamie? Masz w ogóle cs'a na steamie? - do podania się nie przyłożyłeś - kim ty jesteś XDDD Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtus.pro ToudixXx Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nie -znajomość ammx -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi