GrzegorzxD9 Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Nick w grze: Grzegorz Imię: Grzegorz Wiek: 24 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Grzegorz/147.135.197.53:27015/ tak wiem mało ale będę grać, wiadomo jak kiedyś grałem Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/GrzegorzxD9/ Doświadczenie adminowskie: Tak byłem tu już adminem, znam regulamin i wszystko. Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 9 Dlaczego Ty?: Odkąd wszedłem na serwer, jest dużo osób łamiących regulamin, a adminów jest mało dlatego myśle ,że nadam sie , dużo grałem na tym serwerze i brakuje mi tego nie powiem, ale czasami az strach wchodzic na serwer jest takie zamieszanie, , łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi, wydaje mi się, że jestem dosyć znany, grę w cs traktuje jako rozrywkę, i nie lubię kiedy któryś z graczy psuję zabawę. pozostałym graczom. Kontakt: Discord, steam, ts, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Na TAK +wiek +gt Ogólnie git osoba, miła da się z nią dogadać i nic dodać nic ująć na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPV Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 (edytowane) Na Tak +Wiek +Był już adminem +GT +Ogarnięty +Kontakt Edytowane 22 Września 2021 przez PPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D1ABEL Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Ze względu na to co zrobiłeś w przeszłości, jest za wcześnie zebyś dostał admina. Trzeba na to zapracować man1ek i Vaniish dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D1ABEL Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi