Dawider99 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Witam dostałem bana.... przez to ze mój brat korzystał z mojego komputera i włączył mi jakies gówno.... przepraszam za wyrazenie ale... Prosze o unbana ponieważ nie był on z mojej winy tylko mojego brata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Zastosuj sie do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Na Twoim IP, ani nicku nie ma aktywnych banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Brak zastosowania się do wzoru + brak zainteresowania ze strony autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi