LuckyLoser Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam, Sprzedam konto steam, które ma grę COD Black Ops III. Konto jest 5-cio letnie. Brak blokady VAC. Mogę sprzedać z dostępem do maila. Cena do negocjacji. Kiedyś kiedyś dostałem od siostry grę COD Black Ops III. Pograłem trochę trzeba było dysk w kompie zmienić, zapomniałem o tej grze i koncie. Kiedyś sobie przypomniałem i teraz po jakoś pół roku se przypomniałem o nim znowu. W między czasie "założyłem" nowe konto na steam i meh generalnie. Edytowane 16 Października 2021 przez LuckyLoser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 25 Października 2021 Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi