MadeK Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Nick:Madara. Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem 2 razy adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-6 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam:NS Dlaczego Ty:Ponieważ wracam po przerwie długiej i chcę być adminem też widze na serwie cziterów wczoraj nawet 2 aktywnych widziałem i wtedy admina nie było a w takiej sytuacji to mógł sobie czitować to więc bym pomógł administracji i graczą żeby na spect nie siedzieli.I też pewnie niektórzy mogą mnie nie znać ale dużo mam godzin na waszym serwie i chce żeby ta liczba godzin była jeszcze większa. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4 a w weekend 3-5 Kontakt:GG:56585519 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Madara./80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Na nie -pograj trochę z nami daj się poznać -nie widziałem cię jeszcze na serwerze -ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadeK Napisano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Na nie -pograj trochę z nami daj się poznać -nie widziałem cię jeszcze na serwerze -ns FinalRing bo ja wracam dopiero na serwer i jak dostane admina to mnie będziesz widział co chwile na serwie Poznać?Zobacz ile mam h na serwie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BleK Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 OOO kogo ja widze kto powraca na serwer Jsetem na tak: +godziny są +kultura +doświadczenie +wiek +kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/66199-podanie-na-admina-by-madara/page-1 FinalRing z racji tego, że jesteś adminem powinieneś takie informacje weryfikować. To podanie to ściema - przypisywanie sobie czyiś godzin, do zamknięcia Naruto = Madara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 jestem na nie klamiesz http://multi-head.pl/index.php?/topic/66199-podanie-na-admina-by-madara/page-1 tu jest prawdziwy wlascicel tego nicku to wszystko z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 haha wy napowaznie? z tego co wiem madara odszedl z serwa i zminil nick pod Naruto. i nadal gra na tej sieci moim zdaniem to jest podszywka ktora popatrzala na gt i go tam zobaczyla moim zdaniem do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 O prosze, moj nick... Nie panowie, nie powracam narazie :)ale bede do was czesciej zagladal ^^ Wole miec hejterow niz fanow panie Madaro. Galaxy, daj mi swojego steama na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Dla mnie to do kosza te podanie i bana mu dać na forum temu madarek bo naruto to Madar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Przykro mi, ale jesteś zwykłym oszustem, prawdziwy madara dawno już tu nie grywa, a Ty chcesz wszystkim wmówić, że to twój niczek, domagam się bana na forum jak i w grze dla tego oszusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 NA nie. Kpina jakas... Wgl nie grasz u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Kpina. Podanie powinno z automatu polecieć do kosza. Prawie wszystko odwzorowane od tego : http://multi-head.pl...y-madara/page-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Nie z nami takie numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi