josephhh Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 nie wiem jak mam napisac także napisze o tym post w ten sposob 1) nie wchodze na forum, nie wiedzialem, że trzeba moja wina biore na klate 2) sprawa z niedzieli, przez którą rzekomo gość dostał bana za to ze mnie zabił (XDDD) szanujmy swoj czas, dostyales bana na 10 minut bo rushowales/kampiles nie pamietam dokladnie bo tylko za to daje bany na 10 minut. 3) druga sprawa z dzis @Adi stary siedziales na sppeckcie tyle czasu ze nawet nie pamietam, ilekroć otwieralem tabele to tam byles a nie grales wiec dalem kicka, bo zabronione jest nabijanie godzin, wrociles nic nie napisales i 3 rundy nadal robiles to samo, wiec znow ci dalem kicka, jak za 3 razem wbiles i nadal nie grales to dalem ci bana ( tak wiem za chitowanie ale to byl moj bląd tkaze im sorry no pojebaly mi sie bindy) 4) @Idol nie dostALES BANA ZA NIC a dostales za multi konta, kiedys tu grales ( nie raz, nie dwa) i dostales perme bo miales wh, a posiadanie multi kont tez jest zabronioone takze essa dobra chjjjj tam w tego degrada, wielu osobom podobala sie moja praca takze licze na wsparcie nara kameleonn, Adi, ALJZK i 4 innych dodali reakcje 1 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Czerwca 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Tragedia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi