2speed Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Nick: 2speed (forumowy) [X]treme [H]oliday [A]dventure (W Csie)Wiek: 18 yearsData rejestracji na forum: 5 maj 2015r. Czas spędzony na forum: 22h 43min Doświadczenie w ocenianiu: 7-8/10Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, ale to bylo dawno i zalzy Mi na tym, by Sobie wszystko przypomniec.Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze, moze i tak.. Ale to bany pojedyncze, jak : miny, badz czasami txt.. Ale to jeszcze poczatki jak zaczynalem u Was grac.Dlaczego Ty?: Zalezy Mi, głównie na Tej randze dlatego by, gracze zbanowani, nie musieli bezczynnie czekac na Ocene UBT, a za równo Ja, mialbym Co do roboty majac wysoki Ping, co zdarza Mi sie to co raz częściej. Noo, a przy okazji mam sznase Pomóc innym UnBanerom w tej Pracy.Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Mysle, ze jakas 2-3h jak narazie.. Ale jutro ide po odbior Tableta z Orange i bede staral sie mnostwo czasu poświęcać Forum. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) NieCoś od siebie: Hmm. A co tu wiecej sie rozpisywac... Mysle, ze wszystko napisałem, co mialem napisac... Reszta w Moim Profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi