DMN.inaczejCheater Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Data zdarzenia: 04-15-21 14:58 Nick gracza: R4D1US Dowody: Serwer [ONLY MIRAGE BF2 MOD] IP: 91.224.117.11:27105 Bany Świadkowie: inni gracze z serwera Uzasadnienie: Daje bany za nic na serwerze z bonusami np. speed daje te bany po 1 rundzie którą obserwuje innych . Bobson7, SHIRO, CukierkowyMario i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMN.inaczejCheater Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 dodam tak nie może być, że admin banuje kogoś z powodu skarg jakiś silverów nawet nie zabezpieczając się jakimikolwiek dowodami Cytat nie mam demka po prostu sprawdziłem go bo dużo osób mówiło że ma cheaty więć sprawdziłem i akurat moim zdaniem jak sprawdzałem to miał podejrzaną akcje oraz też się spieszyłem bo kartkówkę miałem XD więc timingowo tak średnio Edytowane 1 minutę temu przez R4D1US proszę o degradacje tego admina. Chłop który jednym okiem patrzy na podejrzanego a 2 spieszy się nie zabezpieczając demka ani nic . To wygląda jakby nic nie miał na mnie i tak o dał bana. CukierkowyMario, Bobson7 i ZenCior dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Kwietnia 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Temat bez sensu, jest już odwołanie i tam monitoruj przebieg sytuacji. Następny taki Twój wpis będzie nagradzany odpowiednio. elo elo 350 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Kwietnia 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi