_-=Kucu=-_ Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witam Zwracam się z pytaniem do Adminów. Mianowicie za co dostałem Bana? I dlaczego nie zostałem o tym poinformowany. Grałem na serwie rano i po południu i jakoś nie byłem posądzony o ,,oszukiwanie'' więc jaki jest powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 brak wzoru /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi