3MMCK Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Witam Was Mam na imię Kamil, lat 19, mieszkam w Ciechanowie i gram od 7 lat w piłkę ręczną w barwach Juranda Ciechanów jako bramkarz, co widać po mojej sygnaturce . Wraz z kolegami gramy w 3 lidze (w tym sezonie awans do drugiej mam nadzieję ). Od młodych lat lubię rywalizować więc od podstawówki lecę z cs'em. Szukam rozwiniętych serwerów z rozwiniętym forum, oczywiście z miłą atmosferą. Mam nadzieję, że już znalazłem i mi się tu spodoba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Cześć i czołem :hi: DD2/DM czeka na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Eloszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Cześć! Zapraszam na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Witam i zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi