Szef Ed Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: Szef Edd Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: W cs 1.6 gram już od 5 lat wiec jakis staż w gierce mam, doświadczenie jako Administrator też mam lecz byłem adminem w csgo. - Ale moim zdaniem sie to nie różni Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:0:555544573 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199071354874/ Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Szef Edd/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Steam, Forum, Discord: - Szef Edღ#3746 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: W sumie to czemu nie, nie ma żadnych zastrzeżeń do mnie wiec dlaczego nie dać spróbować. - Jestem miłą osobą, siędzę na serwerze dosyć często, nawet zdarza sie,że z rana jestem. Doświadczenie mam ponieważ byłem adminem rok, wiem jak się obchodzić z graczami, również chciałbym zasilić szeregi Administracji na tym serwie ponieważ jak jestem to admina nie ma i są takie chwile gdzie on jest bardzo potrzebny ponieważ jest np jakiś "odpał'' i gracze zaczynają wychodzić bo nie da się grać.. Czasem gracze też pytają sie mnie czy mam admina i z tego powodu postanowiłem zrobić podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Jestem na Tak +Jesteś aktywny na serwerze +Zgłaszasz cheaterów +Odpowiadasz graczom na pytania dot. sieci, serwera +GT +Odzywasz się do graczy z kulturą +Wiek +Doświadczenie +/- Konto na forum Powodzonka Szef Ed dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Marca 2021 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Zapraszam na STEAM po wiadro cebuli do obrania. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Marca 2021 Administrator Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi