02414 Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Nick na serwerze: 02414 Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 5/8 Doświadczenie: miałem tu już admina 2 razy Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: oczywiście SID: STEAM_0:1:75430446 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/x02414x/ Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/02414/91.224.117.52:27140/ Kontakt: steam/dc/ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Były admin , @DennyS to ziomal a @GAZDI mówi ,że mam downa .No a tak na serio to chce wrócić na stare śmieci pokazać cziterom gdzie ich miejsce czasem się pokłócić z jakimś innym adminem i oczywiście służyć serwerowi KC WAS johnny nawalony, SHIRO, ANGEL i 2 innych dodali reakcje 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Jestem na ... Wiek masz Doświadczenie masz Amx znasz Dobrego dochodzi nasza znajomość z serwera pomagałem mi nie raz czy to zgłaszając czy ogarniając czasami ludzi aby się nie wyzywali Jestem na tak i tylko w twoim przypadku 02414 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) Na TAK + GT, bo mało ci brakuje i pewnie dzisiaj je zrobisz +steam +doświadczenie +wiek +/- kulturka, ale czasem się zdarzy rzucić jakąś kur*a +amx Bo masz downa Edytowane 9 Marca 2021 przez GAZDI 02414 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) Jestem jak najbardziej na TAK +doświadczenie + steam + amx +/- GT ale nadrobi godzinki + bardzo fajny kolega, dużo pomaga na serwerze jak i zgłasza na u@ + przyda nam się taka osoba w "zespole" , która więcej ogarnia niż poniektórzy admini na serwerze Powodzonka Aczej! Edytowane 9 Marca 2021 przez HoLii 02414 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 9 Marca 2021 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Wiek+ amx+ steam+ kultura+/- dosw+ gt+ Jestem na TAK dajcie chlopakowi sie wykazac! Powodzenia! :p 02414 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Jestem na Tak +Wiek +Doświadczenie +Konto na forum +GT +Zgłasza cheaterow +Przyda się ktoś do pomocy Powodzonka❤? Spasibkakot dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCIANEQ Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Jestem jak najbardziej na TAK wiek + doświadczonko + +gt +amx no zgłaszasz haxy no powiem tak życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Marca 2021 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Parówa na STEAM się zgłoś. CL/ 02414 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Marca 2021 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi