johnny nawalony Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: {Johnny_napierdolony} ( jak coś nie tak to spróbuje zmienić nick.) Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 3 ( wydaje mi się to niezbyt skomplikowane, mogę szybko się nauczyć. ) Doświadczenie: jeszcze nigdy nie byłem adminem. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: nie, ale wydaje mi się nie być to być problemem ponieważ jestem bardzo dużo aktywny na serwerze. SID: STEAM_1:0:1826158807 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198328066438/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/johnny-nawalony/ Kontakt: Steam/ Forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem bardzo aktywnym graczem na serwerze, jestem w top6, każdy mnie zna na serwerze, gram dobrze z innymi (z nikim się nie kłócę). Myślę że będę dobrym adminem i uczciwym, a AMXX mogę się nauczyć. Edytowane 7 Marca 2021 przez johnny nawalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) twoje gt jak coś https://cache.gametracker.com/player/{Johnny_napierdolony}/91.224.117.52:27140/ ========================================== jestem na nie: -steam -doświadczenie +godziny +/- amxx to sie da nauczyć Edytowane 7 Marca 2021 przez Aczej <3 bo zieloni się czepiają PsYcI-I0 i johnny nawalony dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 7 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 zmieniłem, przez przypadek 2 zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 WIek+ AMX- Doświadczenie- steam - Wariacie jak narazie jestem na NIE z przyczyn wyzej wymienionych owszem jestes czesto online masz kulturke umiesz sie zachowac ale to nie tylko o to tu chodzi. Poducz sie AMX i probuj ponownie! Zycze powodzenia! johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCIANEQ Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 wiek + AMX - doświadczenie- steam- Jestem narazie na nie Amx jak sie poduczysz będzie elegancko i wtedy spróbuj ponownie johnny nawalony i Lightness dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Grasz dopiero od dwóch tygodni i ztego co widzę nie masz wyrobionych godzin dobrego dochodzi brak steam Małe doświadczenie ale każdy gdzieś musi zacząć Aktualnie jestem na nie spróbuj za dwa tygodnie jak nabijesz godzin i kupisz steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 - Konto na forum -GT +Wiek -Doświadczenie +Po utracie dwóch adminów uważam że przyda się ktoś do pomocy. -AMX Ale tego można się szybko nauczyć. Uważam za najlepszy pomysł abyś złożył podanie za 2tygodnie. Nadrobisz wiedze, godzinki. Moge się zobowiązać i na pewno ci pomogę jak będziesz zaczynał! Powodzonka!❤? johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witu$ Napisano 7 Marca 2021 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 + wiek + nie ma z tobą problemów +/- gt - steam, doświadczenie, amxx CS na steam na promocji możesz wyhaczyć za jakieś 7 ziko, doświadczenie z czasem samo przyjdzie a amxx to bułka z masłem. Na razie Neutral, powodzonka. johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) Aktualnie jestem na nie + wiek +/- GT (nie jesteś aż tak bardzo aktywny ) - Steam co niestety jest wymagane - Doświadczenie - AMX ale da się szybko ogarnąć (Sama pierwszy raz miałam tu admina i ogarnęłam go bardzo szybko ) Widziałam cię kilka razy na serwerze i mam małe uwagi co do twojego zachowania Jak dla mnie złóż podanie za 2tyg i spróbuj troszkę poprawić swoją kulturę na serwerze to się zastanowię nad zmianą zdania Powodzonka! Edytowane 8 Marca 2021 przez HoLii GAZDI i kameleonn dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spasibkakot Napisano 8 Marca 2021 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 jestem za okresem próbnym johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Marca 2021 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Masz bardzo fajne GT jak byś jeszcze miał tego CS'a na STEAMIE to bym był za. Jednak z tego powodu odrzucam podanie i liczę na nie jak już go zakupisz. Zobaczymy jak się zmieni sytuacja za parę dni. CL/ johnny nawalony dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Marca 2021 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi