grawitacja Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: grawitacja ostatnio sie trzyma Godzina, data zdarzenia: 21:14 Mapa: awp_india STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:27966374 Uzasadnienie: ban bez powodu, link do screena http://www.speedyshare.com/Ghg4M/awp-india0000.rar( tylko jeden ss był zrobiony ) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:27966374' [AMXBans] Your IP: '217.99.2.81' [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Screenshot taken on player grawitacja ostatnio sie trzyma (217.99.2.81) 26.11.2015 - 21:14:09 by admin Sliweczka *** iJeff killed grawitacja ostatnio sie trzyma with a headshot from awp *** Remii dolacza do Sil Anty-Terrorystow Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Zapraszam do wypowiedzi admina @@Sliweczka ma na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 zgłoszenia 3 graczy na u@ + moja obserwacja dawało powód aby zrboic ss'y na wh. ss'y niestety nie trafione, jak widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 @@Sliweczka Ty mu nie zrobiłeś ss,tylko dałeś bana z powodem czitujesz. Musisz przedstawić dowody. masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Tak jak napisałem wczesniej, pod postem, nie mam pojecia dla czego jest tylko 1 screen shot, byc moze przerwało mi połączenie z internetem, więc dowodów nie przedstawie. Zgłoszenia kilku graczy ( nie bede ujawnial ich nicku na forum ogolnym) o używaniu przez "grawitacja ostatnio sie trzyma" wallhacka oraz moja ocena przez specta, dało powody by graczowi zostały zrobione ss'y. Jeśli zrobilem tylko 1 creena widocznie, musialem stracic polaczenie z internetem, bo kilka razy ta sytuacja mi sie zdarzala, w tym wypadku nie jestem w stanie przedstawic dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 @@Sliweczka Ty mu zadnych ss nie zrobiles.Dając bana z powodem ''czitujesz'' musisz mieć demko. Ten screen w .bmp jest robiony standardowo,ale nie chodzi o niego. Ktoś by Cię musiał przeszkolić z znajomości amxmodmenu. Temat podeśle wyższym. Oczywiście dla gracza ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi