PyceK Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Przychodzę z pytanie... Czy była by możliwość osłabienie klasy grandier bo ludzie grający tą klasą to zmora tego serwer... Stoi taki gracz przez całą rundę w jednym miejscu i rzuca byle gdzie tymi granatami i zabija co te około 10 sekund większa liczba osób przy graniu tą klasą nawet nie patrzy na czas rundy i przez to nie wykonują celi. I teraz mam prośbę o zwiększony czas pomiędzy dostawaniem granatów. Po za tym są też klasy bez użyteczna na serwerze którymi nikt nie gra a więc zaproponował bym ich usunięcie a dodanie w ich miejsce inne np. - łowca proponował bym żeby usunąć to klasę i dodać coś ciekawszego co by się z ludziom spodobało - złodziej moim zdaniem jest teraz klasą bez użyteczną gdyż wszystko co ma ta klasa nadrabia perk moc kradzieje - kapral kolejna klasa która jest bez użyteczna bo wiele klas jest od niej lepsza i ciekawsza Propozycje klas za te trzy klasy: 1. Replikant Broń: Mp5 + 5dmg , deagle Umiejętność : 2 repliki które wybuchają po strzeleniu zadające 50 - 100 dm zależne od odległości Statystyki: Inteligencja - 10 Zdrowie - 20 Wytrzymałość - 5 Kondycja - 25 2. Łącznik Broń: Mac 10, deagle , zestaw granatów Umiejętność : Potrafi odbijać pociski (1/6) i za to dostaje XP (Zależne od hp HP/10) Statystyki : Inteligencja - 15 Wytrzymałość - 0 Zdrowie - 25 Kondycja - 20 3. Sierżant Broń: Aug + 4 dmg , Usp + 2 dmg , granat , flashbang Umiejętność : Zadane obrażenia zamienia w HP Statystyki : Inteligencja - 20 Wytrzymałość -0 Zdrowie - 30 Kondycja - 25 Mam nadzieje że chociaż pomyślicie coś nad tymi klasami... Myślę że sporo osób by się ucieszyło jak by doszło coś nowego i ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Lutego 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Ludzie wysyłacie plik z propozycjami + ostatnio były 2 tematy, gdzie napisałem to samo. O poprawkach się dowiecie - PO RESECIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Lutego 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi