KAI Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Nick: Kai stary nick Achilles Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat, umiem odróżnić czystego skilla od czitera. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 kiedyś robiłem pluginy Staż w CS-sie: jakoś około 12 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Bywam coraz częściej na serwerze i o różnych godzinach a nie ma zawsze admina gdy jest potrzebny. Znam różne czity gdyż w swojej "karierze" Cs'owskiej spotkałem się z różnymi czitami. Poza doświadczeniem w csie to jestem ogarnięty, miły. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w Czasie wolnym dużo gdy wrócę z pracy to tak dwie godziny. Kontakt: STEAM, ts i forum. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Achilles/80.72.43.106:27022/https://www.gametracker.com/player/Kai/80.72.43.106:27022/ ''Kierownik'' i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 11 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Na Tak + Mikro + AMX + STEAM + AKTYWNY + ZGŁASZANIE NA U@ - NABIJANIE NA SPECU + GT + WIEK + PRZYDASZ SIĘ + REGULAMIN ZNASZ KAI dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 jestem neutral: +stam +wiek +amx - nabijanie na spec Aitler dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wiedziałem że napiszesz w końcu te podanie jestem na tak gt+ ale nabijałeś troche godzin na spec aktyny+ komunikatywny+ zna regulamin+ dodatkowe ręce do pracy+ steam+ wiek+ amx+ Jeszcze raz jestem na tak ps. wtedy co udawaliśmy że ciebie nie słyszymy to żartowaliśmy z jd haha kckc KAI dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyceK Napisano 12 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 JESTEM NA TAK aktywny + miły + amx+ wiek + steam + mikro + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Lutego 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi