ANGEL Napisano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Nick: ANGEL Wiek: 19 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:168637029 CS 1.6/CS:GO: csgo Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Biorąc pod uwagę to że mam powiązaną pracę dorywczą przy komputerze jestem co dziennie do dyspozycji . Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): TAK Coś o sobie: Nazywam się Paweł lubię nowe wyzwania . Doświadczenie: Obsługa AMX Nakładanie blokad / Zdejmowanie blokad / Bezproblemowa obsługa Panelu/menu głównego Dlaczego Ty: Mam dużo wolnego czasu co daje możliwość pomocy nie ma co się rozpisywać jestem pewny że poradzę sobie z każdym nadesłanym demem . elo elo 350, CHMBER, Skrillex i 1 inny dodali reakcje 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Stycznia 2021 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi