skunks1K Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Imię: Kuba Nick: skunks1K ᶫᵒᵛᵉᵧₒ Wiek: 12 Doświadczenie na Stanowisku Admin: jestem adminem na serwerze bf2 Znajomość SM/10: 7 SteamID: STEAM_1:0:551473799 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199063213326/ Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://cache.gametracker.com/player/skunks1K ᶫᵒᵛᵉᵧₒ❤/145.239.237.181:27015/ Od kiedy grasz na serwerze: od samego startu Ile dziennie grasz na serwerze: ostatnio gram mniej w cs go ale staram sie po 2 godzin Dlaczego chcesz zostać adminem: widze ze jest na serwerze duzo osob ktore potrafia wykorzystac bledy mapy lub teamuja sie z innymi graczami ktorzy jako zombie blokuja przejscie do ostatniego zywego gracza chcialbym moc takie osoby ostrzegac poniewaz psuje to zabawe z gry innym z gory dziekuje za rozpatrzenie mojego podania Reat i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reat Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Wiek - Doświadczenie + GameTracker (Nie podales glownego konta na ktorym grasz) -/+ Przez caly grudzien nie widzialem cie chyba nigdy na serwerze, a styczen nie wiem bo sam nie wbijalem za czesto. Chcialbym dac ci szanse zeby miec kogos do pomocy, ale jestem na NIE Jak ktos blokuje zachęcam do pisania do mnie w wiadomosci prywatnej na steam! Wbijam do 5 minut ZAWSZE steam=/76561198175296610/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Stycznia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi