PampasowieC Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nick: Pampasowiec - na serwerze gram pod innym nickiem tym z linka do GT Wiek: 35 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na tym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: ogromny Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: nigdy nie było na mnie skargi, a ekipie przyda się każda pomoc... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 1h Kontakt: PW Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jestem na tak + Wiek + Zachowanie na serwerze + Długi staż + Dobrze się gada i gra z tym botem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Może być i PampasowieC Ten z linku: - ma i używa mikrofonu, - kulturalny, - lubi porządek na serwerze - z doświadczeniem - na robocie się zna. Pisząc krótko nadaje się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Ten Nick mi się nie podoba ... Z tą kulturą to też trochę przekolorowane "Co?" Coś tam strzela coś tam kosi ... tylko czemu ciągle we mnie trafia? Jestem za półrocznym okresem próbnym Na TAK. Z poważaniem miszcz_kosy wolnylopez GumiS1906 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 +wiek +kultura +mikro Jestem na wielkie Tak nie mam zadnych przeciwskazań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 +wiek +kultura +mikro, bardzo mily mozna pogadac posmiac sie +doswiadczenie Jestem jak najbardziej na TAK dozobaczenia na gali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Również na Tak dla tego Pana +kultura +doświadczenie +wiek Brak zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie pozostaje mi nic innego jak powitać Cię ponownie na naszym pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi