mamtorek Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: TeKa Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: De_aztec STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:21900694 Uzasadnienie: gram już od kilku godzin na serwerze ktoś wszedł z adminow i o perm powod aktywny ban? kiedy będę mogl na spokojnie pograc i nie wkurfiac się takimi zachowaniami adminow ?....... przykre jest to robia oni w stosunku do mnie? skill mój przewyzsza ich gre czy jak bo nie rozumiem .... patrząc w amx bans ja dostałem bana majac steama i po chwili jakiś inny bot na mój nick chciał wejść i dostal tez perma od pana Cinekq1 pytanie za co ten ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 IP czyste, SID czysty. Admin musiał się pomylić, temat podsyłam do opiekuna aby zgłosił adminowi i daje Ci UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi