Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: Pokeleos Godzina, data zdarzenia: Nieznajoma Mapa: Nieznajoma STEAM_ID / IP: # 1 "Pokeleos" 1 STEAM_ID_LAN 0 00:18 0 Uzasadnienie: Wiem że nic nie możecie zrobić przez tego idiotę który dał bana cziterowi bez Ip ;(( Proszę was zróbcie coś bo ja oszaleje ;( i wypierd*** laptopa przez okno... Che ub ;( Do jasnej cholery ... Gz pizdz** które nie zbanowała na ip bo przez nią nie mogę grać. Server # 37 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Easowiec [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1992741734 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Po pierwsze - trochę kultury, jak chcesz wyzywać to proszę bardzo ale u siebie w domu. Po drugie - ban jest na SID, najwidoczniej Ty masz taki sam = my czitera nie odbanujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ale co ja mam zrobić!!! Ja chcę grać i mam kulturę przekleństwa zostały oznaczone *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 chłopaku po pierwsze to wstan od tego komputera bo mózg Ci sie grzeje troche. Wyjdź z domu, do znajomych i ochłoń chłopie, bo patrzac co ty wypisujesz to jestes uzalezniony od tej gry. Za taką postawe to ja bym ci z urzedu bana dał, bo żal patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Masz tutaj taki dział gdzie musisz zrobić 100 reklam: http://multi-head.pl/index.php?/forum/211-odpracowanie-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-forum-i-ban%C3%B3w-z-serwer%C3%B3w/ Jeśli nie wiesz jak to zrobić to masz tu przykładowy link: http://multi-head.pl/index.php?/topic/74680-odpracowanie-100-reklam/ Możesz również wykupić UB, pieniądze są przeznaczane na reklamy serwerów. Nie chce widzieć przez Ciebie innego zakładanego tematu z prośbą o UB niż ten z reklamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi