Pokeleos Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 18:37 Nick admina/gracza, który zawinił: Nynek Dowody: Pokeleos : (30 listopad 2015 - 19:36) Heh dobry jesteś... dałem ** więc nie możesz mi dać za to warna Pokeleos : (30 listopad 2015 - 19:36) UB Team http://multi-head.pl...493-prosze-was/ nynek : (30 listopad 2015 - 19:36) Pokeleos +1 za kulturę CODRamPamPam : (30 listopad 2015 - 19:35) cześć Pokeleos : (30 listopad 2015 - 19:35) Nie... Nie będę robił reklam bo jakaś kur** czitowała Ostrzeżenie dodane przez nynek za Inne w Profil. Dano 1 punktów. Kultura. Świadkowie: Użytkownicy Shoutboxa Uzasadnienie: Nie... Nie będę robił reklam bo jakaś kur** czitowała Jest to mój cytat. Kultura została uszkodzona o jakieś 5% z 100%. A nynek uważa że to jest osobisty brak kultury i za to mu dziękuję bo mi wstawił za to warna Zajebi*cie się składa skoro nynek nie wie co to kultura osobista... Proszę o nauczenie nynka co to jest kultura, upomnienie słowne dla nynka i usunięcie tego warnu który nie ma celu. PS. Wyśmiałem się tak troszke cytat: Heh dobry jesteś... dałem ** więc nie możesz mi dać za to warna Ponieważ to jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1.Kompletny Zakaz Przeklinania!, 11.Szanujemy się nawzajem, 2.Nie wyzywamy innych użytkowników ShoutBox`a, 6.Trzymamy miłą atmosferę, Otóż to, że dasz gwiazdkę nie znaczy, że jest to kulturalne i nie ma w tym obrazy. Warn słuszny w przeciwieństwie do skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi