-DeadPool- Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 (edytowane) Siema , co chwile wywala mi serwer i przez najbliższe 2h nie mogę na niego wejść ktoś wie jaka to przyczyna. A drugi problem to usuwa mi sie co jakis czas EXP Edytowane 28 Października 2020 przez -DeadPool- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 (edytowane) Prawie każdy ma w obecnym czasie z tym problem. Z tego co się dowiedziałem od @Roy Keane każdy kto ma z tym problem ma podać swoje IP do @aquax @F4N4TYK co w tym śmiesznego bardzo mnie to ciekawi? https://www.adres-ip.pl/sprawdz.html Edytowane 29 Października 2020 przez -Damian- -DeadPool- i F4N4TYK dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dNb Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Mam tez problem, inni grają i nabijają lvl ja stanąłem na 120 a od 2 dni nie działa serwer a byłem top1. Teraz już maja +180 ? czemu nie wylaczycie serwera na czas naprawy ? Po naprawie cofka albo reset lvl. Nie ma szans już walczyć o top1 -DeadPool-, F4N4TYK i -Damian- dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 4 minuty temu, dNb napisał: Mam tez problem, inni grają i nabijają lvl ja stanąłem na 120 a od 2 dni nie działa serwer a byłem top1. Teraz już maja +180 ? czemu nie wylaczycie serwera na czas naprawy ? Po naprawie cofka albo reset lvl. Nie ma szans już walczyć o top1 bo jest to rzecz niezalezna od nas, hosting ma jakies ataki ddos z ktorymi sobie poradzic nie moga, nie wiemy kiedy to sie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 (edytowane) 9 minut temu, vanillah napisał: bo jest to rzecz niezalezna od nas, hosting ma jakies ataki ddos z ktorymi sobie poradzic nie moga, nie wiemy kiedy to sie skonczy To do czasu tych problemów powinien serwer być wyłączony. Niech będzie sprawiedliwie, a nie, że jedni sobie grają, expia, a inni muszą się wkurzać, bo nie mogą zagrać. Nikt nie pisze, że to Wasza wina. @Aitler tylko tyle umiesz dać taką reakcję bo Ty wszystko wiesz lepiej Edytowane 29 Października 2020 przez -Damian- -DeadPool-, F4N4TYK i Aitler dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dNb Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 druga sprawa, leci mi vip i premium, wchodzę kupuje na 1 dzień i mnie wrzuca od razu i tak co chwile -DeadPool- dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Października 2020 Administrator Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Każdy kto ma problem niech mi poda swój adres IP na pw. Ja przekazuję dalej i starają się je wpisać na white listę, by można było wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Października 2020 Administrator Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi