SguRane Napisano 14 Października 2020 Udostępnij Napisano 14 Października 2020 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: Filox Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): 6.5/8 Doświadczenie: Dość Przęciętne Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście SID:STEAM_0:1:524296744 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199008859217/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Filox/91.224.117.52:27140/ Kontakt: GG:71611275 Steam Discord Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Tak jak obieciałem gre juz na steam mam takze myslę ze mnie zakceptujecie i dacie mi szanse nie będzie na mnie zadnych skarg i ogólnie Pozdrawiam Wszystkich Edytowane 16 Października 2020 przez SguRane Dodawałem steam link Drucik dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KinVa Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Na Nie +gt +steam Nie chce mi sie jakoś wierzyć, że ty ogarniasz amx 6.5/8 -brak umiejętności rozpoznawania cheaterów a lepszych graczy -Nie pasuje mi twoje zachowanie na serwerze, wyzywa graczy jak go zabiją i daje zły przykład a chce być adminem -Dziwnie napisane podanie, jak to sie mówi "pisane na kolanie" PsYcI-I0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 (edytowane) jestem na NIE -cytuje ,,Tak jak obieciałem gre juz na steam mam takze myslę ze mnie zakceptujecie i dacie mi szanse nie będzie na mnie zadnych skarg i ogólnie Pozdrawiam Wszystkich " bezsensowna wypowiedz nie uzasadniająca dlaczego ty masz mieć admina ,nie wspomnę już o kompozycji tej wypowiedzi. -może trochę minęło ale kiedyś dostałeś ss i niestety są "bez ub" minęło parę miesięcy i twój pierwszy post po tym czasie to podanie. +/- wiek +co do reszty nie mam zastrzeżeń Edytowane 17 Października 2020 przez PsYcI-I0 SHIRO i KinVa dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Października 2020 Administrator Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Przestałeś grać na serwerze. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Października 2020 Administrator Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi