ESL'u Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Nick: ESL'u Wiek: 19 w grudniu 20 wleci. Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:171147450 CS 1.6/CS:GO: CSGO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Odpalone jest zawsze gdy siedzę na na komputerze. Gdy jestem w pracy czyli od 9/17 jestem w każdej wolnej chwili. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Nie, ale podanie jest złożone za pozwoleniem @LOLSON Coś o sobie: Mam na imię Adrian mam 19 lat. Mój zawód to Mechanik Poj. Sam. Jestem raczej miłym człowiekiem o trudnym charakterze, lubię czasami wyjść ze znajomymi na piwko, czy posiedzieć i miło spędzić czas. Doświadczenie: Kiedyś grało się w 1.6 przez 6 lat i od 4 lat gram w CsGo. Jako admin? Hmm wielokrotny właściciel, opiekun, technik serwerów, oraz admin. Dlaczego Ty: Myślę, że spore doświadczenie robi tu robotę. Siedziałem w większych rangach niż UBT i zawsze "kradłem" robotę UnBanTeam i nigdy się nie pomyliłem. Oraz jako admin nie rozdaje banów na prawo i lewo. elo elo 350 i Obvius dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Września 2020 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi