Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

propozycja nowego komandosa

JeSVET

Rekomendowane odpowiedzi

wiem że jest komandos na serwerze ale ja bym go troszkę zmienił już wam mówię jak 

Klasa: Komandos (darmowa)

opis: natychmiastowe zabicie z noża (PPM) , ciche kroki  +8 dmg z deagle.  i +4dmg  z uzi lub tmp

bronie uzi lub tmp 

statystyki:  do ustalenia

jestem za dodaniem broni do komandosa bo wsm ciężko coś ugrać samym deaglem  

(propozycja jest tak o napisana i proszę o opinie graczy serwera  0 hejtu) hah <3  pozdrawia L4$na 

Edytowane przez JeSVET

Zdecydowanie propozycja powinna być odrzucona. Odkąd pamiętam, na każdym cod modzie komandos to tylko kosa i deagle jako "wsparcie" dla tej klasy. Nie przesadzajmy z dodawaniem mu broni, a o dodatkowym dmg z nich nie wspomnę. O.o

Do Panów wyżej: @-Damian- i @KAI każda klasa ma jakieś staty na starcie do których można się przyczepić, ale jeśli się chce zawsze można sobie z tym poradzić, zbędnie mu dodawać hp. ;)

Reasumując: JEDNO WIELKIE NIE

Prosiłbym o jedną rzecz - nie atakować siebie nawzajem pod przykrywką różniących się opinii. Różni ludzie mają różne zdanie i po prostu trzeba się nauczyć to rozumieć.

@-Damian-, określanie, że ktoś ma inny świat, bo nie zgadza się z Twoim zdaniem, jest co najmniej nie na miejscu. Każdy ma prawo wyrażać własną opinię - tak samo Ty, jak i ktoś inny. 

Komandos zostaje bez zmian. Jest zrobiony w klasycznym klimacie, którego chcemy się trzymać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...