Patys Napisano 26 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Patys Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Wysokie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 ( Info: Ogarnianie ftp, config etc to nie jest wielki problem. Posiadałem kiedyś również własne serwery ale to lata temu. ) Staż w CS-sie: Dłuuugi Steam / NonSteam: Cs 1.6 pykany na NonSteam. Dlaczego Ty: Ponieważ jestem ogarnięty, pomocny, regulaminowy, bez problemowy oraz miły. ( Extra Info: Byłem już tu Adminem na serwerze 45k i nie było problemów ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2~3h dziennie zależy od roboty Kontakt: Forum, Ts3, GG: 17331386 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Patys/80.72.40.110:27027/(Poprawiony GameTracker, godzinki nadrobie) [Ponowne podanie napisane za zgodą: SadoS'a] Pozdrawiam... Patys Edytowane 26 Lipca 2020 przez Patys Zi3lony i Swirusek dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 26 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) Tak + poprawiłeś gt -ns +wiek + amx + byłeś tu adminem Powodzenia @SadoS @NumberOne #URLOP przyjmijcie jego podanie bo i tak nikt więcej się w nim nie wypowie xd Edytowane 27 Lipca 2020 przez Zi3lony Patys i Swirusek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 27 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Na TAK GT poprawione AMX BYŁEŚ JUŻ ADMINEM Zi3lony i Patys dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Lipca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 daj nick+hasło na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Lipca 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi