Fativity Napisano 30 Maja 2020 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Witam, mam wazna uwage na serwer. Jesli ktos mnie podpali w rundzie lub skocze z wysoka i tak jakby "zlamie noge" i odejmuje hp o 1 co sekunde, to zeby te rozne podpalenia / spowolnienia NIE PRZENOSILY SIE NA NASTEONA RUNDE. Jest to strasznie irytujace, zaczyna sie runda a my jestesmy juz na samym starcie oslabieni. Poprosze o opinie Pozdrawiam ^^ CukierkowyMario dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) @aquax Weźcie to poprawcie bo na prawde to jest denerwujące. I server na tym traci ludzie uciekają przez to. @vanillah Edytowane 4 Czerwca 2020 przez MajkelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Najlepsze jest to że jak jeszcze masz perk podpalające naboje działa to razy dwa i do tego jeszcze sam siebie podpalasz co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 sprawdzcie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fativity Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 7 godzin temu, vanillah napisał: sprawdzcie teraz Dokladnie dzisiaj sprawdze i dam odpowiedz czy się poprawilo, czy jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fativity Napisano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Niestety, wciąż jak ktoś mnie podpali to na next runde mam podpalenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 3 godziny temu, Fativity napisał: Niestety, wciąż jak ktoś mnie podpali to na next runde mam podpalenie. kolejny fix, sprawdz moj serdeczny kolezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Czerwca 2020 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 @vanillah problem występuje dalej Zadanie sobie dmg, bycie ostrzeliwanym przez przeciwnika = otrucie i odejmowane hp, co chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Dodam jeszcze że teleport na nożu buguje graczy i nie mogą się ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Aczkolwiek, podpalenie oraz trutka znika po skonczeniu sie rundy przed rozpoczeciej nowej, teleport na nozu buguje tylko jezeli celownik jest wycelowany w podloge edit: no jednak nie, podpalenie zauwazylem ze zniklo raz, tak samo trutka ale za innym razem nie znikla Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Adi dodanie trutki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estarossa Napisano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Dołączam się , gram sporo na serwerze i to uciekające hp z upadku/ strzału przez przeciwnika doprowadza do szaleństwa , czasami aż krew zalewa widzę że próbowałeś to naprawić jednak problem wciąż występuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fake. Napisano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Podpinam się pod temat. Masakra z tą trutką jest, nawet przy tym jak sami zadajemy sobie dmg ( skok ze skrzynki), to moment i jesteśmy podrzucani i znika hp.... A teleport na nożu też jest uciążliwy, spróbujcie sobie podłożyć bombę z nożem - od razu czeka Cię podłoga lub ściana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi