MajkelO Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Nick:MaJk Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem):Na samym zombi miałem 2 razy admina i w tym opiekuna Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:10 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Ponieważ chcial bym moc ogarniać server. Ponieważ nie ma tam adminow wgl a server widze ze sie już rozkrecil jako tako. Od zm moda zaczela sie moja przygoda z cs wiec trochę doswiadzenia na tym modzie mam. Wiem ze nie mam godzin ale postaram sie szybko je nadrobić jedna dwie nocki i jest. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Roznie od 1 do kilku godzin Kontakt:steam/forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/MaJk/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Za krótko grasz, przegraj te 30h używaj mikrofonu daj się bliżej poznać wtedy moim zdaniem można coś pomyśleć :p na chwilę obecną jestem na Nie FranzMaurer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Tak jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi