FranzMaurer Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Nick: Franz Maurer Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie mam bardzo duże, posiadałem swoje serwery, miałem posadę admina na wielu serwerach więc z tym problemu nie będzie, kiedyś wraz z Bratem mieliśmy opiekuna na zombie modzie gdzieś od 2013, 2014 roku coś w ten deseń. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 12 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem osobą miłą oraz komunikatywną, lubię utrzymywać wesołą atmosferę na serwerze. Grając na serwerze gdy nie ma adminów są czasem gracze, którzy łamią regulamin, a nie ma nikogo kto by zareagował na daną sytuację. W dodatku moje umiejętności gry oceniam raczej na bardzo dobre na tabeli wyników utrzymuje się raczej wysoko :D. Również jeżeli chodzi o graczy używających skryptów oraz czitów nie mam problemu z ich weryfikacją chyba, że ktoś się bardzo dobrze kryje to trzeba się trochę zastanowić .Ogólnie rzecz biorąc chciałbym pomóc w pilnowaniu serwera, żeby każdemu kto wchodzi na serwer grało się jak najlepiej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależnie od dnia, lecz nie mniej niż 1 godzina dziennie, jeżeli chodzi o mikrofon oczywiście odzywam się, rozmawiam daje info. Kontakt: STEAM : https://steamcommunity.com/profiles/76561198058091983/ GG: 23645622 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Franz Maurer/80.72.43.106:27027/ Max i Livio dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Hmmm +wiek +Steam +mikro ma +GT Nie wiem jak teraz jest na servie bo mało gram praca nie pozwala ale wcześniej wszystko było elegancko,opanowane emocje,zero krzyku spoko wariat. Widze ze masz już range i jakieś obowiązki są...Hm czy podołasz aminowaniu +to co robisz na codzien. Myślę skoro ma siły i chęci można dać szanse lecz "niech ktoś to rozpatrzy co ma Wiedze hehe a nie władzę Trzymamy kciuki hehe FranzMaurer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Jestem na Tak graliśmy trochę na ZM razem Na mikro coraz lepiej Godzinki na GT też z dnia na dzień się poprawiają Mam nadzieje że wyrobisz normę na dwa serwery... I widzimy się na longu ciach ciach FranzMaurer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 A ja jak zwykle będę marudził ? Musicie mi wybaczyć, ale to już chyba starość i poprostu dziadzieję ? Widuję Cię na serwerze, słyszałem Cię jak mówisz przez mikrofon - jest ok. Ja natomiast lubię poznać ludzi, lubię mieć z nimi kontakt, zagadać itd.moim zdaniem udzielasz się troszkę za mało, albo może za krótko? ? Mam nadzieję, że tak jak pozostali "nowi" admini rozkręcisz się na okresie próbnym i złapiesz kontakt z graczami. Ja jestem +/- neutralny. Powodzonka! FranzMaurer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 +Kojarze ciebie z serwera nie jestes konfliktowym graczem - nie zglaszasz na usay@ + - Godzinki dostateczne Dnia 21.05.2020 o 17:34, FranzMaurer napisał: W dodatku moje umiejętności gry oceniam raczej na bardzo dobre na tabeli wyników utrzymuje się raczej wysoko Co ma piernik do wiatraka ? Mam nadzieje ze obowiazki admina na 2 serwerach ciebie nie przerosną Ale jak to sie mówi kazdemu należy się szansa jestem za okresem próbnym FranzMaurer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Osoba pozytywna, nie mam zastrzeżeń co do kultury. Czasami zgłaszasz na u@. +Steam +Wiek +Micro Pograj z nami dłużej, daj się lepiej poznać... Reasumując jestem na NIE, ale tylko z tego powodu, że zbyt krótko grasz . Widać po GT, tak od 3 tyg coś skoczyło... FranzMaurer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 +wiek +kultura -/+ GT zastanawia mnie jeszcze to jak dasz rade na dwóch serwerach? - co do mikro to dla mnie bardzo mało go używasz słyszalem Cię moze dwa razy, usay@ cos tam piszesz jak dla mnie okres próbny, POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 No to tak marudo... Zapraszam na okres próbny ALE raz zobaczę, że mi skaczesz i biegasz jak małpka na wybiegu tak nie będzie litości. Mam nadzieję, że się rozumiemy GumiS1906 i FranzMaurer dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl FranzMaurer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi