Bukakke Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Imię: Paweł Nick: Bukakke Wiek: 16 Doświadczenie: bardzo dobre byłem adminem na tym serwerze juz nie raz SteamID: STEAM_0: 1: 533498027 Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Bukakke/145.239.237.109:27165/ oczywiscie gt poprawie bo mam czas Dlaczego chcesz zostać adminem?: ponieważ fajnie mi się współpracowało z tym serwerem i chciał bym powrócic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styro Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Wiek + Doświadczenie + GM + SM + Ale jestem na nie. Poniewaz wyzwyasz ludzi a jak oni Ciebie zaczna to ich banujesz. Jak sie ograniesz będe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzi_420 Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 GM + Doświadczenie + Wiek+ SM+ Jestem na nie, jak sie ogarniesz z wyzywaniem ludzi będe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukakke Napisano 21 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 43 minuty temu, Styro napisał: Wiek + Doświadczenie + GM + SM + Ale jestem na nie. Poniewaz wyzwyasz ludzi a jak oni Ciebie zaczna to ich banujesz. Jak sie ograniesz będe na tak yyyy tak robiłem w ostatni tydzien bedąc adminem więc pozdro i odrau nie banowałem a jak masz jakies demka to podaj i z czasem dokładny świadkowie się nie liczą Uzi_420 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HazeR Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 nikt cie nie lubi na tym serwie wiec nie Uzi_420 i Styro dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi