Bene Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 @Doman (P) Chce Ci się tyle lat ts zajmować? [O] [O] Na wszystko przychodzą chęci i niechęci. Dużym plusem jest to, że często przez jakiś okres czasu nie muszę nic robić i zajmować się 24/7. TS3 jest na tyle dobrze zbudowany teraz, że nie trzeba tak często ręki do niego dokładać:D Czasem nowy pomysł czy cuś. Głównie to naprawianie szkód wyrządzonych przez naszych ludzi xD (P) Czujesz monotonie na mg?[O] Hmm, nie nazwał bym tak tego, prędzej coś w stylu że stało się to trochę codziennością. Kilka lat już się ludzie znają i siedzą w swoim gronie. Owszem, czasem wieje sandałem ale ostatnim czasem serwer cod mod 200 cs go + zombie mod rozkręcają atmosferę. Ataki na TS3 czy gównoburze przerywają monotonię. (P) Ćwiczysz coś?[O] Zbijanie bąka i strzelanie z ucha. Rowerek i jakieś podstawi kalisteniki w domku plus zawody jedzenia pizzy na czas. (P) Zaśpiewasz coś kiedyś publicznie?[O] (P) Lubisz Disco Polo? Jak tak to podaj ulubiony zespół jeśli nie to czego słuchasz [O] Lubię w zasadzie wszystko, ale Disco Polo to ten rodzaj muzyki, który jest dobry do picia i na domówki:D Niby nikt nie zna i nie lubi a tekst zna każdy. Nie mam ulubionych, wszystko po trochu. @elo elo 350 [P] Co tam, jak tam? [O] A w porządku, od 1 czerwca po 2 miesiącach może wrócę do pracy. LOT wznawia połączenia 8) [P] Ulubiony alkohol? [O] Rum i Bimberek [P] Kiedy gramy w ligę? ^^[O] Jak się nauczę grać w końcu:D [P] Ile mam Wam przelać (Tobie i Masterowi) hajsu żebyście mnie w końcu przyjęli [O] Pisz priv [P] Przyjmiesz steam jak wyśle zapro? No pewnie, zawsze zbieram pokemony:D [P] Jaka ranga w cs;go? [O] Hmm, kałaszek najwyżej, słabo gram:D Teraz jakiś silver+ Albo kupa+ @wiadrzak [P] co sądzisz o osobie wyżej? albo niżej?[O] Wyżej człowiek którego nie znam tak dobrze jak innych, ale wydaje się poczciwym człowiekiem. Nie zalazł mi jeszcze za skórę:D Niżej przeciwnie, byłem nawet na 18stce lofki@Missia [P] Ostatnio powiedziałeś mi, że idziesz coś zjeść i wrócisz. Kiedy wrócisz? Czekam już tak tydzień [O] aquaxowe zw [P] Kiedy na rowery?[O] A masz rower w ogóle? Nigdy nie widziałem żebyś jeździła, prędzej rolki a'la lata '80 [P] Dlaczego jesteś taki leniwy? [O] Jestem leniwą kluską i lubię colę z rumikiem :3 Nie no nie taka kluska ze mnie xd [P] Żałowałeś kiedykolwiek ścięcia włosów? Chciałbyś do nich wrócić? [O] Czasem tak, ale wszystko ma swój koniec. Teraz zadowalam się fajną brodą:D [P] Ulubione danie? [O] Jakieś Bułgarskie mięska z grila pewnie i boczuszek Mmmmmmm [P] Skąd pomysł na profilowe na Facebook'u? [O] Kiedyś wróciłem do bazy i była zwinięta lina na stole która przypominała ludzika. Jednorazowy komplet sztućców dokończył robotę hah. [P] Będziesz zapuszczać zarost? [O] Cały czas zapuszczam, już teraz trochę jak mongoł wyglądam:D Zobaczę jak pójdzie, już około 3cm xD [P] Czy dalej dostajesz takie zboczone filmiki od pewnego osobnika? [O] Od święta do święta xD [P] Skończyłeś już 13 lat? [O] Taak, nawet się całowałem! [P] Kiedy porozmawiamy dziadku? [O] Jaki dziadku młódko, jeszcze bym Ci pokazał jak dziadek się bawi i co potrafi [P] Co słychać u Twojego kitku?[O] Żyje, je i śpi. W wieku ludzi to jakieś 50/60 lat może więc zaczyna częściej spać niż latać po ścianach ale jeszcze ma swoją siłę i witalność. @Reejku [P] kiedy oddasz mi perka do ninji? [O] Którego perka? :c Dawno sprzedałem! @Nemezis ad [P] Czy to Prawda że jesteś Stary?[O] [P] W jakiej wadze chodzisz?[O] W wadze półciężkiej ~92-95kg [P] Z ilu ziaren marchewki wyrasta jedna marchewka?[O] A nie z nasion? [P] Jak długo Jesteś na forum? Trochę już jest xDDDDD [P] Od jakiego czasu zajmujesz się TS3? + 2/3 miesiące [P] Ile masz lat?[O] 28 styknie za tydzień, gdzie prezenty? [P] Dlaczego Bene?[O] Od Benegeserith, Ahh, Frank Herbert Diuna - zakon Bene Geserit. Ktoś tu czytał to w ogóle? [P] Czy byłeś w wojsku?[O] Nie byłem oficjalnie, jedynie strzelec przez 5 lat. W tym roku może jak się uda uderzę do OT. [P] Czego się boisz najbardziej?[O] Kiedyś Burzy, teraz ciężko stwierdzić. Może zawodu do osoby której ufam. [P] Co lubisz najbardziej?[O] Jak każdy facet dobrze zjeść, napić, pospać. Pobawić się, pograć, posiedzieć ze znajomym i czasem cycki. Cycki zawsze na propsie . [P] Czy jesteś kimś więcej niż użytkownikiem forum?[O] Trochę ciężko odpowiedzieć, trochę jestem związany z siecią i ludźmi tutaj więc pewnie tak:D Forum to jedynie dodatek do wszystkiego tak na prawdę:D [P] Czy lubisz na ostro czy łagodnie zjeść kebaba?[O] Sos mieszany, ostry od biedy też ale lubię smakować a przy ostrym myślisz tylko o wypalonej gębie. [P] @Ania czy @~Czarna~[O] Pytanie pułapka, napiszę coś źle i będę bity przez drugą osobę xD Anię znam ze zlotów więc wiem jaka jest poza "ekranem". Z Czarną tak na prawdę kilka razy tylko rozmawiałem na TS i sporo na sb. Obydwie są fajnymi babkami [P] Pani od biologii czy Pani od geografii?[O] Jedna i druga stara i brzydka, ale od biedy gegra była fajniejsza zawsze. [P] Czy posiadasz już jakieś rangi na froum?[O] Froum to jakiś chleb? No pewnie że mam, wszystko w profilu xd [P] Czy jesteś dumny z tego co robisz na co dzień?[O] Jem śpię i robię multikupę - no pewnie. [P] Czy jesteś osobą więżącą?[O] Pewnie że jestem, jestem wysoki to i wieżący PDK. [P] Ile Piec ma nóg?[O] Pewnie ze 4, przynajmniej kaflowy u babci.Dzięki ludziska za pytanka, następna nomicja leci dooooooo @NumberOne baw się dobrze! :* elo elo 350, Reejku, Ania i 7 innych dodali reakcje 7 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 No i to są porządne odpowiedzi, fajnie się czytało. Bene i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 12 minut temu, Bene napisał: [O] Rum i Bimberek Oj tak tak 13 minut temu, Bene napisał: [O] Wyżej człowiek którego nie znam tak dobrze jak innych, ale wydaje się poczciwym człowiekiem. Nie zalazł mi jeszcze za skórę:D Raczej to się nie stanie =] 14 minut temu, Bene napisał: [O] Pisz priv Okej To ja już lecę dodawać do znajomych, dzięki Beniu Pozdoo Bene dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 No Fajny chłopak z niego , dużo się dowiedzieć można . Bene dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 No już szykowałam niecny plan na następne spotkanie ale wybrnąłeś, masz szczęście Bene i RYBSON dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Zapomniałem dać moich pytań Ale głupek ze mnie. Propsy za odpowiedzi. za cycuszki. Bene dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 dymy here, pozdro 600 Bene dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 3 godziny temu, Ania napisał: No już szykowałam niecny plan na następne spotkanie ale wybrnąłeś, masz szczęście dobrze sie czytalo, a co do tego bimbru to akurat moge potwierdzic, na zlocie tankowal lepiej niz nie jeden samolot Bene dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Kiedy reset na cod modzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Dnia 19.05.2020 o 15:33, Bene napisał: (P) Lubisz Disco Polo? Jak tak to podaj ulubiony zespół jeśli nie to czego słuchasz [O] Lubię w zasadzie wszystko, ale Disco Polo to ten rodzaj muzyki, który jest dobry do picia i na domówki:D Niby nikt nie zna i nie lubi a tekst zna każdy. Nie mam ulubionych, wszystko po trochu. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi