elo elo 350 Napisano 17 Maja 2020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Synatura Tematyka: Rainbow 6 siege, Project Jhin z leauge of legends . Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Najlepiej pasująca do grafik, tu jestem zdany na grafika Rozmiar: 600x250PX Napis: elo elo 350, Admin ODD2 #2 Inne uwagi: Fajnie jakby wszystkie grafiki były zmieszczone w tej sygnaturce, a Jhin odwrócony do środka, coś w tym stylu https://multi-head.pl/topic/101405-zleconko/, tylko wiadomo, że to poprawione A no i napisy koło siebie na środeczku ładnie, tak jak mam obecnie, nick bardziej z lewej a admin z prawej Pozdro i gl hf @Woodpecker coś? Edytowane 19 Maja 2020 przez elo elo 350 Squb dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodpecker Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Brak mi pomysłu na wykonanie, przepraszam z góry za jakość i estetykę. Jeśli się spodoba to git, jeśli nie - musisz czekać aż ktoś inny coś wykmini elo elo 350 i Max dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 @Woodpecker Wygląda fajnie, dziękuję możesz zamknąć Woodpecker dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodpecker Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi