Meox Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick:Banda TokC!k Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):jestem adminem na jednym serwie Znajomość AMXX (W skali 1-10):4 Staż w CS-sie: 1/2 lata Steam / NonSteam: Non steam Dlaczego Ty:gram teraz bo się nudzę i gram na tym serwie dlugo oraz bardzomało osub ma vipa a ja go mam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/account/create/activation.php?screen_name=meox99&activation=gb7tu4telo9f promuje tez serwer Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Meox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Dobra to jedziemy... 1.Nie minęły dwa tygodnie a kolejne podanie składasz. W ciągu tych dwóch tygodni chyba z 3 złożyłeś. 2.wiek minimum 16 wymagane ,masz 15 , ale nie jestem tego pewien później wyjaśnię. 3Doświadczenie , piszesz że masz admina na jednym serwerze a w ciągu tych 3 podań piszesz amxx pd1. 8 pd2. 5/6 pd3. 4 , więc moim zdaniem coś tu nie gra i doświadczenie spada. 4.Wymagany Steam 5.Dlaczego ty.... Po co mi wiedziedzieć że mało "osub" ma vipa a ty go masz ?? Ty masz mnie przekonąć że nadajesz się na to stanowisko a nie stwierdzać jakieś fakty, to że masz vipa nie czyni cię lepszym graczem od innych. I Teraz odnośnie wieku nie wiem czy masz 15 lat po przeczytaniu podania tego i poprzednich. Jestem na NIE Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez PsYcI-I0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Kwietnia 2020 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 W tym momencie otrzymujesz warna na swoje konto, podanie możesz napisać po upływie 2-tygodni i po odrobieniu tego punktu w odpowiednim dziale. Zastosuj się do tego w innym wypadku będziesz uznany za spamera, pozdrawiam. FranzMaurer, PsYcI-I0, iPolako i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Kwietnia 2020 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi