doricki2202 Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Data/czas zdarzenia:29.04.2020 11:50 Nick Admina/Gracza:bukakke Dowód(Ss'y/Demko):auto-20200429-1140-awp_dust_sky_se.dem.zip Uzasadnienie:nieras wyzywa graczy a jak go ktoś nawet dla zabawy wyzwie to daje bana,wybiera skiny do rękawizcek a jak go zabiłem to wyzwał mnie i wpisał mi kill jak on kamipi jest dobrze a jak kami ktoś inny to nawet po 5sekunach zaczyna cie odbijać. Świadkowie:Why u bullet me? NoVyy Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez doricki2202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukakke Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) popierwsze nie bawią mnie żarty po drugie dajesz jeszcze minuty dokładne demka nie random a poczwarte wyzwałeś to dałem bana na 30 minut i podaj minute demka tego co dałeś i jeszcze jedno wale typka z kosy puzniej z ns a ty mówisz "Bukakke ale ty cipa jesteś" i z tego powodu dałem tobie bana na 30 min za obraze administratora a to co napisałeś w uzasadnieniu to nie ma związku z demkiem Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Bukakke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doricki2202 Napisano 29 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 powiedziałem dokładnie tak ''bukkake ale ty cipa jesteś jak ty idzie na kosy to dajnie a jak ktoś cb bije z kosy to waliszz awp'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukakke Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 4 godziny temu, doricki2202 napisał: powiedziałem dokładnie tak ''bukkake ale ty cipa jesteś jak ty idzie na kosy to dajnie a jak ktoś cb bije z kosy to waliszz awp'' i za słowo bukakke ale ty cipa wlepiłem ci bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Maja 2020 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi