nikodem12368 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Grając nie raz natrafiłem na sytuację w której ja albo mój teammate był blokowany w minie. Bądź sam zblokowałem się w swoim sg parę razy i zauważyłem na czacie pomocną komendę dokładnie /odblokuj. Niestety po jej wpisaniu dalej byłem zbugowany. Proszę o naprawienie albo usunięcie tej informacji z chatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Kwietnia 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 usunąłem info o komendzie co do blokowania to będzie to jakoś zmieniane w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Kwietnia 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi