Plosze ! Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Nick: Plosze ! Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już tu adminem i nie było na mnie skarg (czerwiec 2018) na innym nicku, więcej info pw Znajomość AMXX (W skali 1-10): między 4-5 ale muszę sobie to trochę przypomnieć Staż w CS-sie: już dobre 6 lat : ] Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Wracam po przerwie licząc na dobrą zabawę ale niestety jak wiadomo są osoby które ją niszczą... admini co prawda są aktywni ale jak wiadomo to nie roboty i zawsze zdarzy się moment kiedy akurat nikogo nie ma (szczególnie w godzinach nocnych), lub akurat wyjdzie i wtedy na serwerze zaczyna się cyrk... typu cmd i różne takie. Chciałbym dołożyć więc moją cegiełkę do eliminowania takich zachowań : ] Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: przeważnie 2-4 godzinki Kontakt: Głównie discord (Plosze#3470) oraz forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Plosze !/80.72.40.110:27027/ kaleib123, .Spr!Nt^^, Swirusek i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja tam dam na tak +wiek -niestety NS +kulturka (przynajmniej jak jestem na serwerze, co się dzieje jak nie ma adminów to nie wiem :D) +gt +/-amxx Powodzenia Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez MARCIN3K mufaj, Swirusek, Zi3lony i 2 innych dodali reakcje 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Jestem na tak zawsze kolejna osoba do pomocy + wiek - ns +gt + amx zgłasza na u@ Powodzenia Angel_Of_Dead, kaleib123, Zi3lony i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Tak +gt +wiek + kultura - ns +/- amx Powodzenia Angel_Of_Dead, kaleib123, Swirusek i 1 inny dodali reakcje 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Przyda się +GT +wiek itp kaleib123, Zi3lony, Angel_Of_Dead i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Na tak, kolejne raczki do pracy zawsze sie przydadza, wiekszosc wymagan spelniasz, jedynie ten brak steama boli ;d kaleib123, Swirusek i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Na tak! + wiek + kulturka (z czego co widziałem) + gt + pomoc się zawsze przyda +/- amxx - ns Zi3lony, kaleib123 i Swirusek dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaleib123 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Na Tak +/- amx + wiek + kultura + często Cię widuje na serwerze - ns ale nie jest to duża przeszkoda + rt Powodzonka FART @Bezzi Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez kaleib123 Angel_Of_Dead, Swirusek i Zi3lony dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 + AMX + KULTURA + AKTYWNOŚĆ - Steam ale to nie ma dużej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jestem na TAK WIDZĘ GO CZĘSTO NA SERWERZE + AMX + KULTURA + AKTYWNOŚĆ - Steam POWODZENIA kaleib123 i Zi3lony dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jestem na tak Tak. + GT +Wiek +Kultura -steam +/-amx kaleib123 i Zi3lony dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSTO. na rejonie Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 na tak + umie sie zachowac + GT + wiek + bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi