ci4cho Napisano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Temat poświęcony laserom na serwerze. Rozmawiałem na temat kupowanych laserów z paroma osobami które często grywają na serwerze i doszedłem do wniosku że warto spróbować złożyć propozycję o usunięciu tych laserów gdyż gra przez to jest czasami bardzo ułatwiona, gracze stawiają np po 2 lasery w długiej kampie i wbicie do takiej kampy jest prawie niemożliwe. Albo sytuacja gdy w kampie są CT i nagle zostają zabici przez laser zombie, na co trzeba często uważać. Wiem że zostały niedawno dodane ale uważam że nie powinno ich być. Z poważaniem, ci4cho i spółka. PsYcI-I0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 fakt faktem są korzyści po stronie zm jak i human z tych laserów ale zgadzam sie z tym że mozna by było je zlikwidować. One ułatwiaja grę jak i utrudniaja ci4cho dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Lasery zostały wyłączone, w dodatku odradzanie zombie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi